2/05/2015

Fashion | 3 Outfits I'd love to wear today

Ik heb weer drie verschillende outfits uitgezocht die ik graag wil dragen, die outfits neergelegd op mijn bed en daarvan weer foto's gemaakt met mijn mobiel! Dit keer zijn het wat meer lente-achtige outfits (behalve dan outfit 2), want van mij mag het wel weer snel lente worden!


 Deze outfit bedacht ik net nadat ik mijn nieuwe jasje had, maar ik heb deze outfit nog niet gedragen. Het is wel een beetje een koude outfit voor nu maar misschien dat ik deze outfit binnenkort kan dragen!

Jacket - Stylemoi
Top - Only
Skirt - H&M
Shoes - Dr. Martens

 Deze outfit is wat meer voor de winter, ik hoop deze ook snel op de foto te zetten als ik deze outfit draag! Een trui met een blousje eronder vind ik echt een steeds leukere combinatie, zo ook in deze outfit.

Blouse - Trendyfine
Sweater - C&A 
Skirt - Trendyfine
Shoes - Converse

Dit is een outfit voor de lente of zomer, maar ik zie mezelf dit al helemaal dragen als ik begin april in Barcelona rondloop! Ik hoop natuurlijk dat het dan lekker warm is en anders draag ik hier een panty bij en het groene jasje uit de eerste outfit.

Top - Primark
Skirt - Trendy Fine
Backpack - Brandy Melville
Shoes - Converse

Wat vind jij van deze outfits? Welke is jouw favoriet? Liefs, Janine.

6 opmerkingen:

 1. Leuke outfits! Vooral de tweede vind ik erg leuk! Maar eigenlijk vind ik ze alledrie gaaf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die laatste is weer mijn favoriet, toffe looks!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke outfits! De laatste is zo leuk met die tas<3
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke outfits! Ik zou ze ook zo dragen, ben helemaal weg van rokjes :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke outfits allemaal!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!