2/15/2015

Outfit | Sunlight

Vrijdag was het echt heerlijk weer, het leek wel lente! Natuurlijk maakte ik daar gebruik van, ik ging namelijk outfit foto's maken. Omdat het zulk lekker weer was, wilde ik graag mijn leren jasje weer eens aandoen! Daarbij droeg ik een jurkje dat ik van Bo kreeg, mijn hoed en Dr. Martens. Ik vind deze outfit echt heel leuk, ik ga 'm zeker vaker dragen!Dress - Primark
Jacket - Forever 21
Hat - Primark
Shoes - Dr. Martens

Wat vind je van mijn outfit? Liefs, Janine.

11 opmerkingen:

 1. Ah de zo'n schijnt <3
  En die hoed maakt je outfit echt af!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat jurkje is zo leuk, weer een prachtige outfit meid!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's! Die flaphoed staat je echt goed:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's! Dat hoedje staat je heel leuk. Leuk jurkje en jasje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfit en super mooie foto's!
  Als de zon zo schijnt, krijg je zo'n mooi effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie outfit! De combinatie van een leren jasje met een bloemetjesjurkje is altijd goed. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!