2/12/2015

Outfit | Valentines Day

Ik doe eigenlijk nooit iets speciaals op Valentijnsdag, maar ik vond het wel leuk om een Valentijnsdag-outfit op mijn blog te zetten! In deze outfit draag ik namelijk shorts met hartjes print en roze lipstick (helaas is dat niet heel goed te zien op de foto's). Het liefst droeg ik hier een roze trui bij, maar die heb ik helaas niet. Daarom dus roze lipstick en misschien dat ik op Valentijnsdag zelf mijn nagels roze lak!

Blouse - Only
Sweater - C&A 
Shorts - Primark
Shoes - Dr. Martens

Wat vind je van mijn outfit? Liefs, Janine.

7 opmerkingen:

 1. Leuke outfit! Ik vind je shorts echt heel tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een toffe outfit, leuk die hartjes op je shorts!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Cute Janien! Dat broekje is heel schattig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik blijf die shorts zo leuk vinden! En dat kraagje vind ik ook heel leuk, wil ik ook nog eens een keer gaan proberen. Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!