2/22/2015

Personal | Mijn plannen voor de voorjaarsvakantie

Ik heb vakantie! Hoewel de toetsweek een week na de vakantie begint, heb ik alsnog genoeg tijd om leuke dingen te doen. Ik heb al vaker een lijstje gemaakt met dingen die ik wil/ga doen in de vakantie en deze gedeeld op mijn blog, dat doe ik nu ook weer!


Deze vakantie wil ik...

- Een dagje naar Rotterdam
Als 'uitje' met het gezin deze vakantie gaan we naar Rotterdam. Nu de markthal er is zijn mijn ouders er erg benieuwd naar. Ik ben alleen ooit een keer bij Rotterdam Alexandrium geweest, nooit in Rotterdam zelf. Ik ben dus erg benieuwd!

- Naar de Primark gaan
Vrijdagmiddag ging ik om de vakantie goed te beginnen met vriendinnen naar de Primark in Zoetermeer en vandaag ga ik naar Hoofddorp, oeps! Ik ben op zoek naar wat leuke lente kleding in vrolijke kleurtjes, dat hadden ze helaas niet bij de Primark in Zoetermeer. En als dat ook niet bij de Primark in Hoofddorp is, zijn daar nog genoeg andere leuke winkels!


- Iets maken op de naaimachine
Het is alweer super lang geleden dat ik iets heb gemaakt op de naaimachine. Ik vind het leuk om te doen, dus ik hoop het deze week te doen! Ik heb de laatste keer op de stoffenmarkt een Brandy Melville-achtig stofje gekocht, dus daar wil ik graag een topje van maken!

- Veel bloggen
Een week na de vakantie begint mijn proefwerkweek dus dat betekent dat ik ook alvast ga leren in de vakantie, maar ik ga ook heel veel outfits fotograferen zodat ik in de toetsweek alle tijd heb om te leren. En daarnaast vind ik outfit foto's maken ook super leuk om te doen!

- Lekker veel series & films kijken
In de vakantie is het helemaal niet erg om 5 afleveringen van dezelfde serie op een dag te kijken en daar ga ik gebruik van maken! Misschien ga ik Pretty Little Liars weer helemaal opnieuw kijken of begin ik aan een nieuwe serie.Wat zijn jouw plannen voor deze vakantie? Of is jouw vakantie alweer voorbij? Liefs, Janine.

10 opmerkingen:

 1. Super leuke plannen! Ik ga ook naar de Primark, maar ook naar de bios, ikea en de ijhallen! Fijne vakantie meid!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn vakantie staat in het teken van voorbereiden van m'n Rome reis! Dus koffer inpakken en tekst schrijven en huiswerk maken. Jippie!

   Verwijderen
 2. Leuke plannen! Voor mij is de vakantie jammer genoeg voorbij :(
  Veel plezier!

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke plannen, voor mij is de vakantie officieel voorbij, maar ik heb twee studiedagen, dus ik begin pas woensdag, yeeah. Ik moet wel deze dagen gewoon hard aan het werk voor school met nieuwe energie :).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik word er al een beetje jaloers op, mijn vakantie is namelijk al voorbij. Ik zou ook echt uren een serie kunnen kijken. Ik ben super benieuwd naar je topje met dat leuke stofje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne vakantie Janine, en ook succes met voorbereiden voor de toetsweek! Ik heb nu ook vakantie en ga vooral goed uitrusten, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je een boel leuke plannen! De Primark is altijd een goed idee en JAAA ik ben ook echt verslaafd aan PLL. Wel een leuk idee om opnieuw te beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!