2/04/2015

Shoplog | Primark + Trendyfine.com

Zaterdag ging ik samen met Bo een middagje naar Den Haag en daar is nu een Primark, dus brachten we daar een bezoekje aan. Ook kreeg ik gisteren nog een pakketje binnen van de webshop Trendyfine, waar ik een tijdje geleden ook twee dingetjes bestelde. Ik zette mijn nieuwe items op de foto voor een verzamel-shoplog.

Primark
Bij de Primark kocht ik een (Nijntje!) pyjama en verder van kledingstukken alleen dit kanten topje. Vorig jaar zag ik deze ook maar had ik 'm niet gekocht, gelukkig hebben ze dit jaar weer zo'n top bij Primark. Ik vind deze top echt super leuk! Hoewel ik al heel veel witte kanten tops heb is deze toch weer anders, want deze heeft korte mouwtjes. Deze top kost €12.


Ook kocht ik weer nieuwe lampjes voor naast mijn bed. Deze vind ik super leuk! Je moet ze wel zelf in elkaar zetten, maar daarna zien ze er zo uit. Het is dus een lampjesslinger van 10 lampjes, werkend op batterijen. Ik vind deze lampjes echt super leuk! De lampjes kosten €7.Van deze webshop mocht ik wat dingen uitzoeken en ik koos onder andere dit rokje! Zo'n rokje zag ik ook bij de Brandy Melville, maar daar is zo'n rokje best prijzig. Bij deze webshop kost het rokje zo'n 12 dollar. Het rokje is high waisted met plooitjes. Ik had nog geen donkerrood rokje dus ben erg blij met deze!


Dit blousje ziet er niet zo heel mooi uit op de foto, maar ik heb 'm ook niet gekocht om zo te dragen: ik ben van plan om deze blouse onder een trui te dragen. Ik denk dat dat heel leuk zal staan! Het blousje heeft een Peter Pan collar, wat ik heel leuk vind.


Wat ik wel jammer vond van de webshop Trendyfine, is dat het erg lang duurde voordat het pakketje bij mij aankwam. Ik bestelde het pakketje eind december en kreeg het pakketje dus gisteren, het duurde ongeveer een maand.

Wat vind jij van mijn nieuwe kleding? Er zullen snel outfits komen met deze items! Liefs, Janine.

10 opmerkingen:

 1. Prachtige aankopen, dat kanten topje en die lampjes zijn zo mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij heb jij heeeel veel rokjes! Ik vind vooral de kanten top echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat eerste topje vind ik zo schattig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De lampjes zijn zo leuk! En vooral het eerste topje vind ik echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke aankoopjes heb je gedaan. Ik heb ook zulk soort lampjes, leuk zijn ze he!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah leuke lampjes, ik heb ook van die lampjes. Zo sfeer vol :) en het rokje vind ik ook heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gotta love Primark! Leuke dingetjes heb e ook uitgekozen, echt precies jou! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuke items, ik vind de blouse met de stippen heel lief :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke items. Die gestipte blouse is echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!