2/26/2015

Shoplog | Primark

Vrijdagmiddag ging ik om de vakantie goed te beginnen, met vriendinnen naar Zoetermeer. Natuurlijk gingen we ook naar de Primark, daar kocht ik wat leuke dingen! Zo heb ik nu al een nieuwe bikini voor de zomer gekocht en ik kocht ook een pyjamabroek en twee tops.


Deze broek vond ik op de pyjama afdeling, maar ik vind het helemaal geen pyjama! Ik vind deze broek heel erg leuk voor de zomer, dus waarschijnlijk draag ik deze pyjamabroek gewoon als broek. Het zou ook heel leuk zijn om hiervan een korte broek te maken, dan is 'ie een beetje Brandy Melville-achtig. Deze broek kost €7.


Mijn vriendinnen noemen dit het 'babytopje' omdat dit shirt er super klein uitziet, maar ik pas dit topje gewoon! Het is een grijze croptop en die kleur croptop had ik nog niet. Deze croptop kost €3,50.


In de etalage zag ik een paspop met dit topje aan en ik heb dit topje ook gekocht. Aan de bovenkant zit elastiek en het topje is gerimpeld aan de bovenkant. Dit staat super leuk op een strakke broek of op shorts! Dit shirt kost €6.


En als laatste kocht ik dus een bikini voor de zomer. Deze vind ik super leuk! De kleurtjes vind ik mooi en de bloemetjes lijken op kersenbloesembomen, mijn favoriete bomen! Het model is ook erg fijn, ik heb altijd een topje in dit model. De bikinitop kost €7 en het broekje €5.


Wat vind jij van mijn aankoopjes? Liefs, Janine.

9 opmerkingen:

 1. Dat topje en die bikini zijn zo mooi! Ik ben gisteren geweest maar het viel mij wel een beetje tegen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke bikini! Ik vind die pyjama broek heel erg leuk, kan je inderdaad wel een korte van maken ja. Dat is denk ik heel erg leuk. Ik ben zo gek op de pyjamas van de primark. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh die bikini vind ik echt te leuk! En het grijze topje lijkt zo erg op de crop tops van Brandy Melville!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke aankoopjes, dat zwarte topje is echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb die bikini ook nog gezien! Nu krijg ik een beetje spijt dat ik hem niet me heb genomen want hij is eigenlijk wel heel erg leuk..

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!