2/23/2015

Shoplog | Stylemoi

Ik mocht een tijdje geleden weer wat kleding bestellen van de webshop Stylemoi.nu. Die website is één van mijn favoriete webshops en deze keer bestelde ik er drie kledingstukken. Hoewel ik één item kreeg wat ik helemaal niet had besteld, ben ik wel erg blij met de andere items!


Witte kanten tops, ik kan er nooit genoeg hebben! Deze kanten top heb ik ook al in het zwart en die beviel mij erg goed. Die top was er ook in het wit, dus die heb ik ook besteld! Deze top ga ik zeker vaak dragen.


Ook vond ik dit broekje in het pakketje, maar deze heb ik helemaal niet besteld? Ik had zo'n soort broekje besteld, maar dan zwart met oranje en rode bloemetjes. Het broekje is uitverkocht, dus ik kan er ook geen foto meer van vinden op de site.


Als laatste heb ik dit zwarte jurkje besteld. Het jurkje heeft korte mouwtjes en is gemaakt van fluweel/velvet, wat is super leuk vind en het is daardoor ook lekker zacht! Ik heb een maat M besteld, maar misschien had ik maar beter een maatje groter moeten bestellen, want het jurkje is best wel kort. Verder past het jurkje mij gelukkig goed!Wat vind jij van mijn nieuwe kleding? Liefs, Janine.

10 opmerkingen:

 1. Jammer dat je een verkeerd item kreeg opgestuurd. Het topje en jurkje daarentegen zijn wel heel erg mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer van dat verkeerde item :( Het jurkje is wel heel leuk! X Isabella

  BeantwoordenVerwijderen
 3. inderdaad vervelend van het verkeerde item! Ik vind hem broekje wel heel erg tof. Leuke aankoopjes!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie dingen! Ik vind het printje van dit broekje ook heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toffe items zeg! Dat jurkje is zo mooi<3
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk broekje is het, ook al had je die niet besteld haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat jurkje vind ik leuk, en de witte kanten top ook! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Schattige dingen, vooral dat eerste topje is lief! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke dingen heb je gekocht!
  Vooral die witte top en het broekje zien er mooi uit!
  Wel jammer dat er een ander broekje in het pakketje zat dan je had besteld.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!