3/24/2015

Blogs | The Blog Guide

In april blog ik al vijf jaar en in die vijf jaar heb ik al heel wat blogposts geschreven! Ik denk er al een tijdje over om een serie blogposts te maken met mijn tips voor andere bloggers. Bij andere bloggers vind ik dit altijd heel handig om te lezen, maar soms vind ik dat er tips missen. Die tips wil ik dus geven!


Ik heb al een paar onderwerpen bedacht voor deze serie blogposts (outfitfoto's maken en bloggen combineren met school/werk), maar ik wil natuurlijk nog veel meer tips geven! Dus als je een vraag hebt over bloggen of tips wilt hebben over een specifiek onderwerp, zou ik het leuk vinden als je dat achter laat in een reactie.

Waarschijnlijk komt er één tot twee keer per maand een blogpost met tips over bloggen online, deze serie noem ik dan 'The Blog Guide'. Ik ben in ieder geval enthousiast over deze serie, ik hoop jullie ook!Wat vind jij van mijn idee? Liefs, Janine.

12 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee! En alvast gefeliciteerd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yay wat een leuk idee, ik ben benieuwd! :)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk idee! Ik ben al benieuwd naar welke tips je gaat geven! Vooral op vlak van outfitfoto's, want daar ben je wel een echte professional in vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Janine!
  Leuk idee!
  We hebben gezien dat je af en toe een bestelling doet bij stylemoi.nu.
  Wij hebben een vraagje, hoe vallen de maten?
  Xoxo
  Cottoncandyblondies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg leuk idee! Ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!