3/30/2015

Fashion | Outfits Barcelona

Hoewel ik woensdag pas naar Barcelona ga, heb ik natuurlijk wel alvast wat outfits bedacht die ik mee wil nemen! Ik hoop natuurlijk op lekker weer zodat ik misschien wel een kort broekje kan aandoen, maar ik heb ook outfits bedacht met een lange broek of een panty.De eerste outfit is met een kort broekje en dit broekje vind ik zo goed passen bij mijn nieuwe blousje! Ik hoop echt heel erg dat ik deze outfit kan dragen, want ik vind 'm super leuk! 

Blouse - Stylemoi
Shorts - H&M
Shoes - Converse

 Ik hoop natuurlijk dat ik de vorige outfit kan aandoen, maar anders doe ik deze aan! Hoewel de outfit erg zwart is, vind ik 'm heel leuk! Het blousje is cropped dus draag ik er een high waisted broek bij en natuurlijk mijn all stars, omdat waarschijnlijk de enige schoenen zijn die ik meeneem!

Blouse - Stylemoi
Jeans - Monki
Hat - Primark
Shoes - Converse

 Deze outfit kan ik dragen als het warm is, maar ook als het wat kouder is! Het jurkje vind ik super leuk en het jurkje past heel goed bij een leren jasje.

Dress -Stylemoi
Jacket - Forever 21
Shoes - Converse
Deze outfit zat ook al in mijn koffer naar Istanbul en heb ik daar ook gedragen, maar ik heb er nog geen outfitfoto's van gemaakt! Volgens de weersvoorspellingen wordt het ongeveer 17 graden en dat is prima weer om een maxiskirt te dragen!

Croptop - Brandy Melville
Maxi Skirt - Primark
Bracelets - Istanbul
Shoes - Converse

Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine.

3 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!