3/01/2015

Fashion | Outfits February

Bye bye february, hello March! Omdat er weer een nieuwe maand is begonnen is het tijd om de outfits van de afgelopen maand op een rijtje te zetten. Mijn favoriete outfits van februari zijn outfit 3, 4, 5 en 7! Welke outfit is jouw favoriet uit dit rijtje? Liefs, Janine.


5 opmerkingen:

 1. Gave outfits allemaal! Ik denk dat de 3e outfit mijn favoriet is. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie outfits, je hebt echt een leuke stijl! Mijn favorieten zijn nummer 3 en 4.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 4, 5 en 7 zijn mijn favorieten. Super leuk! En die hoed staat echt mooi bij je.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit's! Het is zoo fijn om te zien dat jouw outfits al wat meer lente outfits worden hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!