3/28/2015

Haul | Stylemoi

Een tijdje geleden heb ik weer kleding besteld bij de webshop Stylemoi en gister middag kwam het pakketje binnen! Precies op tijd, want ik ben van plan om de kleding mee te nemen naar Barcelona komende week. Ik vind alle kledingstukken echt super leuk!

Ik heb eigenlijk heel weinig paars in mijn kast, terwijl ik het wel een hele leuke kleur vind! Vooral lila, perfect voor de lente. Dit blousje is lila en ik vind 'm super leuk! Nu kan ik deze dragen met een zwarte broek, maar als het iets warmer is met shorts. 
Ik heb ook een jurkje besteld en hiermee ben ik super blij! Het jurkje is wit met zwarte roosjes en is dus lekker makkelijk te combineren. Het jurkje schijnt wel een beetje door, dus ik ga er een zwart onderjurkje onder dragen. Aan de achterkant van het jurkje zit een leuk detail: daar is een ander stofje verwerkt en knoopjes!
Als laatste heb ik een playsuit besteld. Ik vind 'm erg leuk, maar hij is wel erg lang! Mijn moeder wil 'm gelukkig innemen en ik weet zeker dat het daarna een hele leuke playsuit is! Ik heb nog nooit gehad dat een kledingstuk dat ik heb besteld uit China te lang is (altijd te kort), maar eens moet de eerste keer zijn!  Wat vind jij van mijn nieuwe kledingstukken? Ik neem al deze kledingstukken mee naar Barcelona zodat ik er daar outfitfoto's van kan maken! Liefs, Janine.

12 opmerkingen:

 1. alles is zo leuk! lekker zomers. veel plezier in barcelona alvast :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige items heb je er bij <3 Vooral het bloemenjurkje vind ik ontzettend pretty en cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat een leuke items voor de lente! Ik vind het jurkje en de playsuit echt superleuk. Alvast veel plezier in Barcelona! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke items, lekker vrolijk met bloemenprintjes haha! Die lila blouse is zo mooi<3
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super lieve items! Vooral het eerste topje is echt heel cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke aankopen! Dat chiffon bloesje is echt geweldig! Alvast veel plezier in Barcelona :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Alvast veel plezier in Barcelona, je jumpsuit is zo mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben al heel benieuwd naar de outfits! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een superleuke kleding! Echt heerlijke printjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super leuke items! Fijne vakantie alvast :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hi!
  Leuke kleding!!
  Veel plezier in Barcelona. :)
  Barcelona lijkt ons een erg leuke stad!!
  We zouden er zelf ook een keer heen willen. :)
  Er zijn in Barcelona zo veel leuke winkels!!
  Zoals de Double Agent, het lijkt een beetje op de Brandy Melville.
  Ze hebben op de webshop erg veel leuke kleding zoals een croptop met cute cactussen!! :)
  Helaas zit de Double Agent niet in Nederland. :(
  Ga je met school naar Barcelona of heb je nu al vakantie?
  XoXo
  Cottoncandyblondies

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ahhh nu heb ik zin in het lekkere weer! De kleur van de paarse blouse is zó mooi en de playsuit is ook tof :D

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!