3/10/2015

Shoplog | Spring Clothes

Door het lekkere weer van de afgelopen tijd heb ik helemaal zin in de lente! Wat nog ontbrak in mijn kledingkast was vrolijke lente-kleding. Gisteren had ik een dag vrij van school en dus ging ik met mijn moeder naar de stad op zoek naar wat items. 

Bij de H&M waren een paar croptops in de sale en hoewel deze niet heel erg vrolijk is, is zwart en wit altijd makkelijk te combineren. Deze top is niet echt een croptop en ook niet een normale top, de lengte van de top zit er namelijk een beetje tussenin. Deze top kostte €4.Dit is wel een croptop en deze is wel wat vrolijker! Ik vind de print heel erg leuk! Ook deze top was in de sale en kostte €5.


De kleuren van deze top lijken een beetje op de vorige, maar het printje is wel anders. Dit is een korte top met aan de onderkant een kanten randje. Zo'n top vind ik heel leuk staan bij een broek of shorts! Deze top kostte €12,95. 


Ik heb een broek gekocht! Dat is best wel bijzonder voor mij, want ik draag eigenlijk maar 1 broek en die draag ik ook niet zo vaak. Deze broek heeft een bloemetjesprint en dat vind ik heel leuk! De broek is laag en dus geen taillebroek, daar moet ik misschien even aan wennen. Deze broek kostte €17,95 bij de C&A.


Essie nagellakjes zijn nu in de aanbieding bij de Etos, dus kocht ik een nieuw nagellakje. Essie is mijn favoriete nagellakmerk! Ik heb de kleur 'Big Spender' gekocht en deze kostte €7.


Wat vind jij van mijn nieuwe aankopen? Liefs, Janine.

7 opmerkingen:

 1. Die broek heb ik ook! Super grappig :) De stof ervan is zo zacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een hoop bloemetjes :) Leuke aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is alles leuk! Inderdaad heerlijk lente-achtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke en vrolijke aankoopjes! Ik vind vooral de broek heel erg lente-achtig. Misschien moet ik ook maar eens 'n keertje de C&A bezoeken want eigenlijk kom ik er niet zo vaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die 3e top is mijn favoriet! Inderdaad heel leuk om te combineren met shorts :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!