4/01/2015

Fashion | Outfits March

Bye bye march, hello april! In maart plaatste ik zeven outfits, waaronder drie met een broek! Ik draag helemaal niet zo vaak een broek dus dat vind ik best bijzonder. Mijn favoriete outfits van de afgelopen maand zijn outfit 1, 4 en 7! Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine. 


6 opmerkingen:

 1. Mooie outfits! Mijn favoriet is denk ik nummer 3.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk allemaal! Ik vind die met de hoed het leukst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie outfits allemaal! Mijn favorieten zijn de 2e en de op een na laatste. Die vind ik erg leuk gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Outfit 4 en 6 zijn favoriet

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!