4/30/2015

Giveaway | ZNU Triangl Dupe Bikini

Een week geleden bestond mijn blog precies vijf jaar en het is natuurlijk tijd om dat te vieren! Daarom kun je een Triangl look-a-like bikini winnen van de website ZNU.com. Een tijdje geleden kwam deze outfit online waarin ik ook een blousje droeg van deze webshop, ze verkopen echt hele leuke kleding! 

Wat kun je winnen? 
Je kunt deze namaak Triangl bikini winnen van de website ZNU. Ik heb zelf ook een namaak Triangl bikini en ik vind 'm echt super leuk en de kwaliteit is prima! Deze bikini is beschikbaar in de kleuren roze, zeegroen, oranje en blauw en in de maten s, m en l. 


Wat moet je doen om kans te maken op deze bikini? 
♥ Registreer je op de website van ZNU
♥ Volg mijn blog op Bloglovin'
♥ Laat een reactie achter met daarin je email

Deze winactie loopt tot en met 10 mei. Veel succes allemaal! Liefs, Janine.

21 opmerkingen:

 1. Ooeeh, deze bikini's zijn echt heel tof! Dat je ze in een winactie weggeeft laat ik me dus geen tweede keer zeggen :) Ik doe dus mee! En gefeliciteerd nog, me je 5 jaar (holy shit! Dat is zo lang!) blogervaring, maar dat had ik al gezegd bij je blogverjaardag post. Heb een fijna dag! Ohja, m'n mail: dilys.eikelboom@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh ik zie deze bikini's echt overal verschijnen! Ik doe daarom graag mee aan deze winactie. Congratz met vijf jaar bloggen, wauw das echt wel een hele lange tijd! Mijn mail: janabeeckman2@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie bikini's! De blauwe is persoonlijk m'n favoriet. Ik heb me geregistreerd op de website van ZNU, heb hun Facebook-pagina geliked en volgde je al via Bloglovin'. Mijn e-mailadres is florence.wijnen@hotmail.com Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aah, wat leuk dat je een winactie organiseert! 5 jaar is natuurlijk ook wel een mijlpaal :)
  En hopelijk blijf je nog heel lang bloggen.
  De zeegroene bikini vind ik echt heel tof! De kleur, het model..alles. M'n e-mail is sanne.kiesling@quicknet.nl.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke bikini zeg! Mijn mail is petronellafokkingay@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh ik vind het zo mooi, super leuke winactie en gefeliciteerd met je 5jarige blogbestaan! Ik doe dus graag mee, ik vind alle kleuren mooi. Succes iedereen <3 Liefs Sabrina
  pastelbysabrina@hotmail.com is mijn mail

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heyy jan, ik vind die zeegroene en die roze helemaal mooi! Mn mail is sjamijn@gmail.com

  Xx Jassiegirl98

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik hou echt van die bikini's! Het design is echt super mooi :) Mijn e-mail is: Sabrina_@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk dat je blog alweer 5 jaar lang bestaat! En deze winactie kan ik natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan. Ik doe graag mee en heb alle stapjes gevolgd :-) mijn e-mail is: valerie_denridder@live.nl XX

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk. Ik doe mee!
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super cool! Ik doe mee: nienke.stokkermans@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zoo coool!! Ik wil heeel graag winnen, al mijn vriendinnen hebben er al eentje, en ik wil niet achter blijven natuurlijk ;D
  marije@mnsm.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een super leuke winactie! Natuurlijk wil ik graag meedoen om kans te maken op zo'n leuke bikini! Mijn email is tessa.huigsloot@ziggo.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik doe mee!!!! :)

  anniecoolbinnendijk@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuk! Ik doe erg graag mee :)

  Liefs, Lise (lise_wolters@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk! Ik doe mee 😊 xxsophie.blog@gmail.com

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ohh ik vind de zeegroene en de gewoone blauwe heeeel mooi, mijn mail: vrankenjoline@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Zo niceeee! Al mijn vrienden hebben er al eentje.. :-( en ik niet AUB IK WIL ER ZOOO GRAAG EENTJE (en liefst de zeegroene of anders de blauwe x) ps; je fotos op je blog zijn zo mooooiiii x

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!