4/20/2015

New in | AliExpress Triangl Bikini + Review

De Triangl bikini's vind ik echt super leuk, maar helaas zijn ze zo'n €90 en dat vind ik echt veel te duur voor een bikini! Op eBay en AliExpress zijn heel veel bikini's te vinden die lijken op de Triangl bikini's, dus ik besloot er eentje te bestellen op AliExpress. 

Op de Triangl website heet deze bikini het 'Milly' model en ik heb 'm gekocht in het koningsblauw. Ik vind de kleur echt super leuk! Ik heb de bikini via deze link besteld en uiteindelijk betaalde ik er maar €8,35 voor. De kwaliteit van de bikini is heel goed! De bikini is gemaakt van neoprene, een hele dikke stof die ook gebruikt wordt voor surfpakken. Het zwarte randje is dan wel van echte bikini stof. Doordat neoprene zo dik is heeft de bikini ook geen vulling of iets dergelijks bij het topje. Dit voelt een beetje raar omdat ik altijd een bikini heb met vulling, maar daar wen ik wel aan!Het enige nadeel aan de bikini zelf vind ik dat dit vouwtje aan de achterkant van de bikini zit. Ik hoop dat dit er snel uit gaat! Ook zit het broekje best strak bij mij maar dat is niet zo'n groot probleem. 


Verder vond ik de verzendtijd erg lang. Vriendinnen van mij hadden ook zo'n bikini besteld op dezelfde dag, maar mijne kwam als laatste binnen. Dit ligt er dus aan welke verkoper je hebt! Maar voor zo'n €8 is het begrijpelijk dat het lang duurt voordat je bikini komt. 

Ik ben heel blij met deze bikini en ik ga snel naar het zwembad om 'm uit te testen! Wat vind jij van deze bikini's? Liefs, Janine.

13 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige bikini, de kleur is echt perfect voor de zomer <3 Super dat je deze voor zo een zacht prijsje op Ebay hebt gevonden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wauw, die lijkt inderdaad heel erg op de echte Triangl bikini! De kleur is ook ontzettend tof. Toch bestel ik liever de echte omdat je daar in bepaalde maten kan kiezen en tja, 90 euro voor een bikini is inderdaad duur maar dan heb je ook wel wat! Fijne en duidelijk review! Ik ben trouwens wel benieuwd hoe je de maat precies weet van zo'n bikini? Ik denk namelijk dat ik hier zeker wel een L voor nodig heb... of valt een M normaal?
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb zelf Maat M besteld, ik heb bij de beschrijving gekeken bij de afmetingen en toen kwam ik erachter dat ik maat M moest

   Verwijderen
 3. Ah leuk dat je hem goedkoper hebt kunnen kopen! Mooie kleur is het :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk bikini, en super betaalbaar inderdaad! Ik zou geen 90 euro uitgeven voor een bikini, dan koop ik er liever meerderen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat goedkoop zeg! Bedankt voor de tip, ik was ook van plan een te kopen, maar ze zijn inderdaad prijzig

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind deze echt heel erg mooi maar die naad is dan wel even minder. Laat je weten of je hem eruit krijgt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb de bikini nu in mn kast gelegd en de naad is er al bijna uit!

   Verwijderen
 7. Wat een leukerd! En die prijs is helemaal geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben van plan een bikini te kopen bij Alieexpress,kun je ook een revieuw schrijven over algemeen bikini's bij alieexpress? Of is dit de enigste die je gekocht hebt? Het is maar 11-, maar toch, dadelijk zit ik na 2 dagen al met een verkleurde bikini op vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben van plan een bikini te kopen bij Alieexpress,kun je ook een revieuw schrijven over algemeen bikini's bij alieexpress? Of is dit de enigste die je gekocht hebt? Het is maar 11-, maar toch, dadelijk zit ik na 2 dagen al met een verkleurde bikini op vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!