4/02/2015

Outfit | Cherry Blossom

Gisteren stond ik om vier uur op en om zeven uur vertrok het vliegtuig naar Barcelona! Samen met mijn ouders, broertje en zusje ben ik daar nu een paar dagen op vakantie. Toen we gisteren aankwamen in Barcelona zijn we eerst naar het appartement gegaan en hebben we daar geluncht. Daarna zijn we naar de Sagrada Familia gegaan. We zijn er al een keer geweest, maar toen hebben we alleen de buitenkant gezien. Dit keer zijn we ook binnen geweest! Van de Sagrada Familia heb ik heel veel foto's dus die komen morgen in een aparte blogpost online. In deze blogpost laat ik de outfit zien die ik gisteren droeg!
Jeans - Monki
Hat - Primark
Ring - Brandy Melville
Shoes - Converse

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine.

17 opmerkingen:

 1. Please wear more shorts or skirts with converse shoes. You have really nice legs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die top is heel erg mooi! Veel plezier nog in Barcelona :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige outfit en foto's meid!
  Heel veel plezier nog daar <3
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaah super leuk! Ik ga zondag naar Barcelona voor 5 dagen :) Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg leuk! vooral de blouse vind ik mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie outfit en foto's! Leuk dat topje! En bloesems, jeeee!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Love your top and hat.
  follow u on all social sites, hope u follow back
  http://glamforgood.blogspot.in

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahh wat lijkt me dat heerlijk even er tussenuit! Je outfit is echt super leuk! Ik zou dit zo aantrekken! Heel veel plezier nog! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw het is daar vast mooier weer dan hier! Geniet ervan, super mooie foto's van de Sagrada Familia. En je nieuwe blouse is echt leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw geweldige fotos! Ik vind je blouse mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie foto's! Geniet ervan, superleuk naar Barcelona! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtige outfit en prachtige foto's zeg! Die hoed staat je echt heel leuk. Heel veel plezier in Barcelona! Ik wil graag na mn examens dit jaar met mijn moeder gaan dus ik ben erg benieuwd naar je artikelen, ik ben er namelijk nog nooit geweest :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie foto's! Je straalt helemaal. Heerlijk die bloesem ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zoals ik al had gezegd: zulke mooie fotos!!! En je outfit is ook cute (EEN BROEK?!?!) x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie omgeving om foto's te maken, je staat er echt leuk op! De blouse blijft dikke liefde. Heel tof ook al je Barcelona artikels :D

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!