4/25/2015

Outfit | Detailed Blouse

De laatste tijd draag ik kledingstukken die al een hele tijd ergens achterin mijn kast hangen, zoals het broekje dat ik in deze outfit draag! Ik heb het broekje gecombineerd met een nieuwe kanten blouse. Ondertussen heb ik al een stuk of tien witte kanten tops, kanten tops zijn zo makkelijk te combineren! Deze heeft hele mooie details bij de mouwen.Blouse - ZNU
Jacket - Forever 21
Shorts - H&M
Shoes - Converse

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine.

9 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een mooie top en broekje! Leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw.. die blouse is prachtig! Leuk gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah ik vind dat broekje echt super leuk! Die laatste foto is mooi Janine :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je outfit is echt super! En die blouse is heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie blouse! En wat heb je mooie bruine benen haha, jealous!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke foto's! En leuke outfit ook! Staat je erg leuk :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!