4/22/2015

Outfit | Floral Romper

Tijd voor een outfit met mijn nieuwste playsuit! De laatste tijd zijn er al vier outfits met een playsuit op mijn blog online gekomen, je kunt wel merken wat ik vaak draag de laatste tijd! Deze playsuit is aan de achterkant open, daarom draag ik er een bandeau onder. Ik vind het heel leuk staan! 

Playsuit - WalkTrendy
Bralette - Primark
Hat - Primark
Shoes - Dr. Martens
Ring - Unknown shop in Amsterdam

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine.

6 opmerkingen:

  1. Wauw mooie foto's, lekker lente achtig! Hele leuke outfit :) Vooral met het hoedje erbij :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Staat je echt leuk! Ook tof die open achterkant!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw! Staat je echt heel erg goed!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!