4/08/2015

Outfit | Park Guëll

Op zaterdag in Barcelona ging ik 's ochtends shoppen met mijn moeder en zusje in het winkelcentrum 'La Maquinista', wat echt een heel leuk winkelcentrum is! Daarna gingen we naar Park Guëll, waar we mijn vader en broertje weer zagen. Dit keer gingen we wel in het gedeelte waar je een kaartje voor moet hebben! Ik vind Park Guëll echt één van de leukste plekken van Barcelona!Top - Primark
Skirt - Trendy Fine
Backpack - Brandy Melville
Sunglasses - Tiger
Shoes - Converse

Wat vind jij van mijn outfit? En ben je wel eens in Park Guëll geweest? Liefs, Janine.

5 opmerkingen:

 1. Ik blijf die top zo mooi vinden! Leuke outfit meid!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben gisteren naar Parc Güell geweest en het is daar zo mooi! Leuke outfit trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een prachtige outfit! En Park Guell is ontzettend mooi :).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil zo graag eens naar Park Güell<3 Je outfit is ook heel mooi!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zeg! Ik ben daar ook geweeest :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!