4/13/2015

Outfit | Picknick

Vrijdag was het super lekker weer en daarom ging ik picknicken met Bo! Picknicken vind ik echt super leuk (en lekker). Ik droeg een playsuit die ik een tijdje geleden op eBay heb gekocht voor minder dan tien euro. Ik vind het printje zo leuk, ik hou echt heel erg van zonnebloemen! Ook vind ik de pompoms aan de onderkant van het broekje super schattig.
Playsuit - eBay
Shoes - Converse
Sunglasses - Flying Tiger

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine.

9 opmerkingen:

 1. Wat een geweldige playsuit! Als die van de H&M was zou ik 'm echt gelijk gaan kopen haha hij is zo leuk! Ik ben ook gek op zonnebloemen. :) Die laatste foto vind ik echt tof, je haar is echt lang geworden. Dat van mij ook, ga het vanavond laten knippen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Super leuke playsuit!
  Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh leuke playsuit! En die laatste bellenblaas foto vind ik echt heel tof. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk vooral die laatste foto is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah hoe schattig is die! Love those eBay finds!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooh die playsuit is echt onwijs schattig zeg, heb je misschien een linkje naar de verkoper waar je 'm hebt gekocht? :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!