4/16/2015

Outfit | Playsuit

Wat was het gister heerlijk weer! Ik heb overdag als vrijwilliger meegeholpen voor het Scholieren Filmfestival in Leiden en daarna ging ik met mijn moeder naar het park om foto's te maken! De outfit die ik droeg was lekker zomers: een zonnebril, playsuit en slippers. Flipflops - Havaiannas

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine.

6 opmerkingen:

 1. Leuke playsuit! Heerlijk he dat weer...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schattig jurkje! En wat lief dat je meedoet aan vrijwilligers werk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie outfit zeg! Super leuke playsuit ook. Hij staat je erg goed. Ik heb ook erg genoten van het zonnetje gisteren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's, de playsuit staat je heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!