4/21/2015

Personal | 5 Years of Blogging!

Vandaag blog ik precies 5 jaar! Op 21 april 2010 schreef ik mijn allereerste blogpost op deze blog! Mijn blog heette eerst 'Viva Fashion', daarna 'xoxo Janine' en nu al een hele tijd 'A Fashion Way of Life'. Ik heb in die vijf jaar 1214 blogposts gepubliceerd en meer dan 400 outfits.
Ik begon ooit met het maken van websites op Kindertent en Imonline, maar toen ik 12 jaar oud was stapte ik over en begon ik met bloggen! Sindsdien bestaat mijn blog en werk ik nog steeds met heel veel plezier aan mijn blog. Degenen die mijn blog al langer volgen zullen deze headers wel herkennen: dit waren mijn headers toen mijn blog echt een modeblog is werd. Nu blog ik nog steeds heel veel over mode en vooral outfitfoto's maken vind ik heel leuk om te doen! 


Ik wil iedereen ontzettend bedanken voor het bezoeken van mijn blog en ik wil nog heel lang door gaan met bloggen! In 5 jaar heb ik zo'n 1200 volgers behaald en ontzettend veel leuke reacties, waar ik heel trots op ben! Op naar de volgende 5 jaar! Liefs, Janine.

11 opmerkingen:

 1. Wauw! Wat een mijlpaal! Heel erg knap dat je al zo lang artikels schrijft! Grappig ook om die veranderingen in je header te zien! Gefeliciteerd! Liefs :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk! Ik volg je al zo ontzettend lang :). Je blog blijft een van mijn favorieten en ik vind het knap dat je zo vaak outfits erop zet. Keep on going girl!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vijf jaar alweer, dat is zo lang! Gefeliciteerd, en moge er nog 400 leuke outfits bijkomen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Dat is alweer een hele lange tijd!
  Gefeliciteerd en ga vooral zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ontzettend leuk! Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw gefeliciteerd zeg! Echt lang 5 jaar :) Je moet ook zeker niet stoppen want ik vind je blog heel leuk. Vooral je outfit foto's :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Yay wat een tijd zeg, gefeliciteerd!<3
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd met je 5 jaar bloggen. Knap dat je het zo lang volhoudt. Ik ben ook ooit begonnen met imonline haha. Twee jaar lang vervolgens gestopt en net weer begonnen. Nogmaals gefeliciteerd en ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!