4/07/2015

Photography | Barcelona day 2 & 3


Op dag twee in Barcelona was mijn moeder jarig! We zijn toen naar Casa Batllo geweest en 's middags liepen we door Park Guëll. 's Avonds aten we natuurlijk taart en daarna gingen we naar een pizzeria. Daar at ik een hele lekkere pizza! Op dag drie gingen we naar de Arc de Triomf en daarna liepen we door de haven van Barcelona en we liepen over de Ramblas. De foto's van deze twee dagen heb ik verzameld in deze blogpost!

 Wat vind jij van mijn foto's? Liefs, Janine.

4 opmerkingen:

  1. Mooie foto's! Ik wil snel weer eens naar Barca

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw mooie foto's! Die laatste vind ik mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele mooie foto's Janine! Ik herken eigenlijk alles wel haha, zo leuk! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!