4/03/2015

Photography | La Sagrada Familia

Woensdag zijn we naar La Sagrada Familia geweest en dit keer heb ik niet alleen de buitenkant bekeken, maar ik heb ook de binnenkant gezien! De binnenkant van het gebouw is super mooi, vooral de glas in lood ramen vind ik heel erg mooi! Ik heb heel veel foto's gemaakt en in deze blogpost zie je een selectie.

Ben jij al in de Sagrada Familia geweest? En wat vind je van mijn foto's? Liefs, Janine.

6 opmerkingen:

 1. Prachtig he! ik keek me ogen helemaal uit toen ik daar was.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto's! Ik wil La Sagrada Familia zeker eens bezoeken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, ziet er heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben er een jaar geleden geweest, het is erg mooi :)!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!