4/27/2015

Shoplog | Primark, Bershka & H&M

Vrijdagmiddag ging ik samen met mijn moeder naar Hoofddorp en de zondag daarvoor ging ik naar de stoffenmarkt in Leiden en daarna ook even naar de H&M. Ik heb weer wat nieuwe lente kleding gekocht en die laat ik zien in deze blogpost!


Bershka

Bij de Bershka kocht ik deze kimono, ik vind 'm echt heel erg leuk! Deze kan ik combineren met een high waisted broek, maar ook met een rokje of shorts. Ik weet zeker dat ik deze kimono vaak ga dragen! Deze kimono kost €17,99.


Ook kocht ik een rokje bij de Bershka. Dit rokje heb ik ook in het rood van een Chinese webshop, maar zo'n rokje is dus ook gewoon te koop bij de Bershka! Deze is ook een stukje langer dus dat is mooi. Dit rokje kost €12,99.

Primark
Bij de Primark vond ik de collectie een beetje tegenvallen, dus ik heb maar 2 dingen gekocht: waaronder dit topje. Het is een croptop met streepjes en de croptop is ook van een soort streepjesstof. Deze top kost €4,50.


Ook kocht ik een bikini broekje bij de Primark. Het topje dat hierbij hoort is een triangel model en dat staat mij echt niet. Vandaar dat ik alleen het broekje heb gekocht! Een bikinitopje dat ik al had past goed bij het broekje. Het bikinibroekje kost €5.


H&M
Vorige week zondag ging ik met mijn moeder naar de stoffenmarkt en daarna ook even naar de H&M. De collectie van de H&M vind ik nu echt super leuk! Heel veel festival-achtige kleding met kant en bloemenprints. Ik kocht dit gehaakte topje bij de H&M voor €14,95.

Dat waren mijn nieuwe aankoopjes! Er komen snel outfits online met deze nieuwe kledingstukken (als het weer het toelaat)! Wat vind jij van mijn nieuwe kleding? Liefs, Janine.

7 opmerkingen:

 1. Wat heb je leuke dingen gekocht! Ik vind die kimono toch echt wel het leukst!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat laatste topje vind ik heel erg leuk, en die kimono, ik ben fan! Dat bikini broekje van de primark is ook heel leuk trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh die kimono is echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke aankopen! Vooral de kanten top vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!