5/03/2015

Fashion | 3 Outfits I'd love to wear today

Ik heb zoveel zin in de zomer, daarom heb ik drie verschillende zomeroutfits uitgezocht die ik heel graag vandaag zou dragen (maar dat laat het weer helaas niet toe). Gisteren ging ik samen met mijn moeder naar Amsterdam en daar kocht ik twee kledingstukken bij de Forever 21, die kun je ook bij deze outfits zien! 


Bij deze outfit zie je de shorts die ik gisteren kocht bij de Forever 21. De shorts zijn high waisted en zitten inderdaad ├ęcht high waisted bij mij (dat heb ik meestal niet bij shorts), dus ik ben er heel blij mee! Deze outfit vind ik echt heel leuk en festival-achtig. 


Top - H&M
Shorts - Forever 21
Backpack - Primark
Shoes - Converse

Met mijn nieuwe kimono kan ik echt heel veel outfits verzinnen! Bijvoorbeeld deze, met een bustier en een rokje. Hierbij zou ik ook nog een bloemenkrans dragen en sandaaltjes.

Kimono - Bershka
Bustier - V&D
Skirt - Bershka

Gisteren kocht ik ook dit topje bij de Forever 21. Ik vind het printje echt heel leuk, het lijkt heel erg op een Brandy Melville topje! Het topje is cropped dus dat vind ik super leuk staan met zwarte shorts eronder. 

Top - Forever 21
Shorts - H&M
Cardigan - Primark
Shoes - Converse

Dat waren de drie outfits! Ik hoop dat het snel lekker weer wordt zodat ik outfitfoto's kan maken met deze outfits! Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine.

6 opmerkingen:

 1. Hele mooie outfits, laat het mooie weer maar snel komen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze alledrie geweldig leuk :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, wat heb jij een onwijs leuke stijl zeg! Vooral outfit 2 vind ik heel erg mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze allemaal heel leuk, maar als ik moet kiezen ga ik voor outfit 3! Dat topje vind ik zo leuk!:) Hopelijk wordt het snel heel mooi weer, dan kan je heerlijk in deze outfits rondhuppelen;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah ze zijn allemaal zo leuk, maar vooral de tweede outfit is mijn favoriet! Ik ben nog opzoek naar een kanten bustier (:

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!