5/09/2015

I Like | Birkenstocks

Ik weet nog goed dat toen ik op de basisschool zat, Birkenstocks helemaal in waren. Die trend is een tijdje verdwenen maar is nu helemaal terug! Het fijne aan Birkenstock is dat het merk niet alleen leuke sandalen en slippers verkoopt, maar dat de schoenen van Birkenstock ook heel goed zijn voor je voeten.

Bron foto

Where to buy?
Je hebt natuurlijk héél veel verschillende modellen van Birkenstock, sinds kort zijn er zelf sneakers van Birkenstock! Zelf vind ik de sandalen het leukste en dan de modellen 'Arizona' (bovenste twee) en 'Yara'. Birkenstocks kun je bijvoorbeeld kopen bij Ziengs, de officiële dealer van Birkenstock. Outfit Inspiration
Op Pinterest en Lookbook vond ik vooral heel veel outfits met de Birkenstocks in het model 'Arizona'. Dat model kun je echt heel makkelijk combineren! Zwart past natuurlijk bij alles en ik vind dit model ook heel leuk staan onder een lange broek, zoals de outfits rechts.

Lucia - Meijia - Olivia
Wat vind jij van Birkenstocks? Liefs, Janine.

5 opmerkingen:

 1. Ik vind niet alle birckenstocks even mooi, maar er zitten wel echt een paar gave bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb het model van die bruine, maar dan zonder die enkelband. Ik heb ze in wit lak. Vier jaar geleden kocht ik die en ik heb er vier jaar mee gelopen. Omdat ik ze zo heerlijk vind, heb ik afgelopen zomer precies hetzelfde paar gekocht, dus die kan ik straks nieuw uit de kast halen :).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind Birkenstocks zo fijn! In de zomer loop ik er altijd op, ze lopen zo fijn. Misschien koop ik dit jaar een nieuw paar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik draag ze zelf ook, de soort slippervorm. Ik vind ze niet echt heel mooi, maar ze lopen heerlijk. Dus ach, waarom ook niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou zelf echt niet van Birkins, maar soms staan ze wel leuk bij mensen! xo

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!