5/06/2015

I Like | Summer Shoes

Voor de zomer ben ik nog op zoek naar nieuwe schoenen en ik heb al heel veel all stars dus ik ben op zoek naar andere schoenen dan Converse! Een echte trend voor de zomer zijn opvallende sneakers, maar dat vind ik niet bij mij passen. Andere schoenen die heel populair zijn voor de lente en zomer zijn de desert boots van Clarks en ik vind die zelf echt super leuk!

Bron fotoHet merk Clarks is opgericht door de twee broers Cyrus en James Clarks. De schoenen die het merk Clarks eerst verkocht, stonden bekend als schoenen voor mensen op leeftijd. Maar nu heeft Clarks de desert boot op de markt gebracht en zijn desert boots helemaal in! De desert boots zijn ook van hele goede kwaliteit: alle Clarks schoenen worden gemaakt van echt leer.

Where to Buy?
 Clarks heeft slechts een aantal verkooppunten in Nederland. Je kunt ze bij Clarks kopen, het nadeel is dat ze alleen een webshop hebben. Als je liever schoenen in het echt wilt passen en aanschaffen, dan zijn er ook nog dealers van Clarks, een bekende in Nederland is bijvoorbeeld Invito. Super handig, want ze zitten bijna in elke stad!
Zelf vind ik de zwarte desert boots het leukste, omdat die heel makkelijk te combineren zijn en ook heel leuk staan als je er een panty bij draagt.


Black Desert Boots - €129,99
Taupe Desert Boots - €129,99


Outfit Inspiration

Op internet heb ik zoveel mogelijk gezocht naar outfits met de desert boots in verschillende stijlen, zodat je goed ziet dat je deze schoenen super makkelijk kunt combineren! 

Sueann – Bohemian Deze outfit vond ik op lookbook. Sueann heeft de schoenen heel hippie/bohemian achtig gecombineerd en ik vind het echt een super leuke outfit! 

Brandy Melville – Basic Op de website van Brandy Melville dragen de modellen soms ook Clarks. Bij deze outfit zijn ze heel simpel gecombineerd, maar vind ik het wel mooi staan. 

Chantal – Classy Chantal heeft de schoenen gecombineerd met een blousje en een broekje (dat ik zelf ook heb) en ik vind haar outfit heel chic er uit zien! 

Valerie – Edgy Valerie heeft de schoenen weer heel anders gecombineerd, namelijk veel stoerder! Ook dit vind ik super leuk staan en je ziet dat zwarte desert boots heel leuk staan met een panty.


Welke schoenen wil jij graag kopen voor de zomer? Liefs, Janine.

6 opmerkingen:

 1. Clarks zijn inderdaad heel gaaf! Maar ik ga ze niet kopen, want ik heb er geen geld voor, helaas... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaa! Clarks Dessert Boots zijn zo tof! Ooit wil ik ze ook nog gaan halen! Mooie inspiratie! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou ook zo van zulk soort schoenen, erg mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaaa leuk ik heb de zwarte! Ze zitten superlekker. Ik heb ook de sand kleur met voering van binnen, maar die zijn meer voor de winter. Ze hebben trouwens wel een echte winkel, in ieder geval 1 in amsterdam, in de kalverstraat. Het personeel daar is ook superaardig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb de zwarte maar een andere versie, die met een lichtere zool. Vond die nét wat leuker. En inderdaad, het staat zoooo leuk met een panty!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja ik vind ze ook tof :) ik wil graag nog Nikes!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!