5/17/2015

Lovely Blog | Mel Denisse

Het is een lange tijd geleden dat ik 'lovely blog' deelde, maar ik heb weer een leuke blog om te delen! Dit keer is het de blog van Mel Denisse, die ik via Instagram ontdekte. Op haar blog plaatst ze vooral outfits. Ik vind haar kledingstijl echt super leuk en daarnaast zijn haar foto's echt prachtig! Wat vind jij van Mel Denisse haar blog? Liefs, Janine.

3 opmerkingen:

  1. Oh wauw, haar foto's zijn zo gaaf! Bedankt voor het delen! Dit is altijd zulke goede inspiratie :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooh haar foto's zijn echt heel tof, ik ga haar snel opzoeken!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kende deze blog nog niet :) Mooie foto's heeft ze!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!