5/18/2015

Outfit | Sunday Picknick

Gisteren ging ik picknicken met vriendinnen en het was echt super gezellig! Natuurlijk hebben we ook heel veel foto's gemaakt, waaronder ook foto's van mijn outfit. Het was echt super lekker weer! Ik droeg een top die ik een tijdje geleden bij de Primark kocht, gecombineerd met shorts met bloemenprint. 

Top - Primark 
Shorts - eBay
Shoes - Converse

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine.

7 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige foto's en outfit. Je shortje vind ik zo leuk. En wat stralen je foto's de zomer al fijn uit, krijg er helemaal de zomerkriebels van!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke outfit! Mooie foto's ook, zo heerlijk zomers!<3 Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk die foto's zo in het gras! Heel leuke outfit ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker lente-achtig outfitje :)! Leuk zo'n picknick.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!