5/13/2015

Photography | Lilac

Gisteren was ik vroeg uit van school, dus ging ik 's middags naar het bos met mijn moeder. We gingen naar de Horsten in Wassenaar en daar zijn heel veel seringen, dus daar heb ik natuurlijk foto's van gemaakt. Ik heb ook outfitfoto's gemaakt en die komen morgen online! Wat vind jij van deze foto's? Liefs, Janine.

6 opmerkingen:

 1. Wauw die paarse bloemen zijn echt mooi, je hebt prachtige foto's gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah mooie foto's :). Mooie bloemen zijn dat altijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie bloemen, gave kleur ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een mooie bloemen zeg, zo'n lief kleurtje!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!