5/07/2015

Tip | Action Metallic Flash Tattoos

Op Instagram en Pinterest kom steeds vaker metallic flash tattoos tegen: plaktattoos in zilver of goud. Dit soort tattoos zijn echt super leuk voor festivals, de zomer of een feestje! Winkels zoals Brandy Melville verkopen zulke tattoos en daar zijn ze best prijzig, maar de Action heeft ze nu ook! Ik heb drie verschillende soorten gekocht.

Hier zie je de drie verschillende soorten die ik heb gekocht. Bij mijn Action waren er vijf of zes verschillende soorten te kopen. In elk pakje zitten tattoos aan de voorkant en aan de achterkant en één pakje kost €0,99.Ik vind ze echt super leuk en ze komen goed van pas voor een festival lookbook dat ik wil ga maken! Ook komt er morgen een outfit online waar ik een paar van deze tattoos draag. 


Wat vind jij van flash tattoos? Liefs, Janine.

5 opmerkingen:

 1. Oh wauw! Ze zijn super tof! In eerste instantie vond ik die flash tattoos helemaal niks, maar nu vind ik ze steeds leuker! Binnenkort even langs de action! :D Goede tip! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor de tip. Ze zijn echt gaaf! Liefs, Klaske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze geweldig! Heel toevallig heb ik ze gisteren op eBay besteld. Ik kom helaas niet zo vaak bij de Action.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, leuk! Ik ben benieuwd hoe ze er uit zien als je ze draagt. Ik ga misschien vandaag ook nog maar even langs de action hiervoor haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!