5/26/2015

Video | Spring Festival Lookbook

De laatste tijd heb ik weer gewerkt aan een video voor mijn YouTube kanaal, namelijk een lente festival lookbook! Alle outfits uit dit filmpje zijn al voorbijgekomen op mijn blog, maar alsnog plaats ik hier het filmpje, want ik ben heel blij met hoe het filmpje is geworden! Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine.
Klik hier als je de video niet kunt zien en hier voor mijn YouTube kanaal

4 opmerkingen:

 1. Oh wat een leuke video! Ik vind de outfit met de jumpsuit het leukst. Die is zo lekker zomers!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke video! Ik vind je echt een hele leuke en zomerse stijl hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke lookbook, je hebt erg leuke outfits aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke video heb je weer gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!