6/10/2015

Beauty | Demak'Up Detox Challenge

Een tijdje geleden ontving ik een pakketje van Demak'Up en dit om één reden: namelijk de Demak'Up Detox Challenge! Dit is een challenge bedacht door Demak'Up en deze challenge is bedacht om iedereen uit te dagen om je gezicht goed te reinigen en te verzorgen, en zo dus te detoxen.


Detoxen is het reinigen van je lichaam. Ik ontving een pakket met daarin wat producten van Demak'Up, speciaal voor deze challenge. Onder andere wattenschijfjes en make-upremover zijn natuurlijk heel belangrijk voor het reinigen van je gezicht, maar ik heb ook detox thee gekregen. Die heb ik nog niet gedronken, ik ben super benieuwd hoe dat smaakt!


Door mee te doen met deze challenge, zorg je ervoor dat je huid super goed wordt verzorgd! Om te helpen staan op de site van Demak'Up verschillende tips, waaronder ook filmpjes met DIY maskertjes! Bijvoorbeeld dit filmpje hieronder, waar je ziet hoe je een maskertje maakt met avocado, banaan en olijfolie.

Ik doe mee aan deze challenge! Ik ben heel benieuwd of mijn huid er na de challenge beter uit zal zien, maar dat zal vast wel! Doe jij ook mee? Liefs, Janine.

1 opmerking:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!