6/07/2015

Fashion | 3 Outfits I'd Love to Wear Today

Omdat het de laatste tijd zulk lekker weer is, heb ik weer wat zomer outfits bij elkaar gelegd en gefotografeerd! Waarschijnlijk zul je deze drie outfits snel terug zien in een outfitpost op mijn blog, want ik vind ze allemaal heel erg leuk! 


Deze maxiskirt kocht ik vorige week in Amsterdam en ik ben er super blij mee! Deze outfit vind ik echt perfect voor naar het strand, een festival of op vakantie.

Top - H&M
Maxi Skirt - Bershka
Sandals - Primark
Sunglasses - Primark

Deze playsuit kocht ik in de winter in de uitverkoop bij Urban Outfitters, en nu kan ik 'm eindelijk aan! Omdat de playsuit donkerblauw is, vind ik mijn witte allstars er het leukst bij staan. 

Playsuit - Urban Outfitters
Bag - Primark
Shoes - Converse

Dit broekje bestelde ik op eBay en blijkbaar is dit broekje van American Apparel! American Apparel is veel duurder dan eBay, dus ik ben heel blij! Ik vind dit broekje echt super leuk en morgen komt deze outfit ook online!

 Blouse - Only
Shorts - American Apparel via eBay
Shoes - Converse

Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine.

6 opmerkingen:

 1. Alledrie ontzettend leuk, maar de eerste is mijn favoriet denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah die 2e is zo leuk! Die playsuit is echt heel leuk :) Ik krijg maandag een pakketje binnen van F21 met daarin een playsuit, vind die dingen zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, superleuke outfits! Ik vind de laatste echt superleuk met die zonnebloemen! Het is zo lekker zomers! Maar de andere 2 outfits vind ik ook echt geweldig! Liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke zomerse outfits! De 2e is mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!