6/03/2015

Haul | Dressgal

Een tijdje geleden mocht ik wat items uitzoeken op de webshop Dressgal. Dit is een Aziatische webshop waar alles heel goedkoop is! Ik was dus heel benieuwd naar de kleding die ik had besteld, het pakketje kwam ongeveer na drie weken binnen. In deze blogpost laat ik zien welke items ik heb besteld!

Ik zie steeds vaker gehaakte bralettes op Instagram en Pinterest, en ik vind ze super leuk! Ik heb deze besteld. Er zit geen voering of iets in, maar dat ga ik er zelf nog in maken! Zo'n bralette vind ik heel leuk voor in de zomer, onder een jurkje of topje. Deze bralette kost $7,25 via deze link.Ook bestelde ik een soort kanten topje/bustier. Ik vind deze ook heel leuk voor de zomer, bijvoorbeeld met een rokje! Omdat deze top alleen maar in one size beschikbaar was, was ik bang dat deze te klein zou zijn, omdat Aziatische maten heel klein vallen, maar gelukkig past deze goed! Deze top bestelde ik voor $4,83 via deze link.


 Tenslotte bestelde ik dit jurkje met olifantenprint! Ik vind het printje echt heel erg leuk, maar het jurkje is wel een beetje kort. Als je 'm knoopt, kun je dit jurkje ook als een topje dragen! En in de zomer kan ik dit over mijn bikini dragen. Dit jurkje bestelde ik voor $8,06 via deze link.Helaas heeft Dressgal geen gratis verzending, maar de items zijn allemaal wel heel goedkoop! Ik ben blij met mijn aankoopjes, er komt snel een outfit online met het jurkje/topje! Heb jij ooit iets besteld bij Dressgal? Liefs, Janine.

3 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!