6/16/2015

Haul | Stylemoi

Een tijdje geleden plaatste ik weer een bestelling op Stylemoi, één van mijn favoriete webshops. Alle items die ik heb besteld zijn erg geschikt voor de zomer, ik kan niet wachten om deze kledingstukken aan te doen op vakantie!


Dit topje was gisteren ook al te zien op mijn blog, in een outfit. Ik vind dit topje echt heel leuk en hippie-achtig en je kunt 'm ook dragen over een bikini.Ik heb al heel veel playsuits, maar ik heb weer een nieuwe! Ook deze vind ik super leuk! De playsuit heeft een super leuk printje met allemaal verschillende kleuren blauw en aan de achterkant is een stukje open. Witte kanten shorts zijn echt super leuk voor de zomer en die had ik nog niet! Deze shorts ga ik denk ik combineren met een simpele (crop)top of een denim blouse, ik denk dat dat super leuk staat! Deze flash tattoos had ik niet besteld, maar kreeg ik er gratis bij! Stylemoi heeft nu een actie waarbij je gratis flashtattoos kunt bestellen, je hoeft alleen de verzending van $3,99 te betalen! Je kunt ze bestellen via deze link.


Wat vind jij van mijn nieuwe kleding? Liefs, Janine.

6 opmerkingen:

 1. Leuke items! Vooral de playsuit vind ik er gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuke items, stuk voor stuk! En flash tattoos zijn zo gaaf :).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke dingen heb je gekocht, vooral die kanten top!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke items! Ik vind je playsuit echt heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toffe haul zeg, die flash tattoo's zijn ook superleuk!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aah wauwie die playsuit is zoo leuk! Ik wil ook graaag een kanten broekje bestellen bij StyleMoi, die je hebt uitgezocht is heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!