6/29/2015

Ordered | Dresslink

Je ziet 't goed: ik heb een nieuwe layout op mijn blog! Ik ben er zelf erg blij mee, laat me weten wat je ervan vindt!

In de toetsweek tussen het leren door, ga ik vaak online shoppen. Meestal gooi ik dan allemaal kledingstukken in m'n winkelmandje en verlaat ik na het zien van de totaalprijs de website, maar van de week heb ik echt iets besteld! Bij de Aziatische webshop Dresslink, waar alles heel goedkoop is.

Dit jurkje zag ik bij Tara en ik was er meteen verliefd op! Ik vind dit jurkje echt heel leuk en omdat het een heel luchtig jurkje is, is deze perfect voor de zomer! Daarnaast is het jurkje wit, wat ik heel mooi vind staan als je een beetje bruin bent. Ik ben super benieuwd naar dit jurkje!Nog iets wits, namelijk een simpel halter topje. Deze kan ik bijvoorbeeld combineren met shorts met een printje, zoals mijn zonnebloemenshorts! 

Deze shorts zag ik vorig jaar echt overal op Tumblr en Pinterest, maar ik kon ze nergens vinden. Nu heb ik ze eindelijk gevonden! Ik vind dit broekje echt super schattig en ananassen zijn natuurlijk perfect voor de zomer!


Dit is wat ik heb besteld op Dresslink! Helaas komen er nog wel verzendkosten bij je bestelling, bij mij waren de verzendkosten ongeveer $5. Als mijn bestelling binnen is, laat ik natuurlijk zien hoe deze items er in het echt uitzien! Heb jij ooit iets besteld bij Dresslink? Liefs, Janine.

7 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!