6/15/2015

Outfit | Crochet

Vrijdag ontving ik mijn bestelling van Stylemoi! Ik had onder andere het topje besteld dat ik in deze outfit draag. Het is een gehaakt topje en ik vind 'm echt heel hippie-achtig en super leuk! Ook draag ik mijn nieuwe sandaaltjes in deze outfit, ik ben er super blij mee.Shorts - H&M
Sandals - C&A
Bag - Primark

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine.

6 opmerkingen:

 1. Leuk topje, ik heb ook zoiets! En de sandaaltjes staan erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke top!! Ik heb idd ook een aantal van dit soort topjes. Ik draag ze vooral op maxi jurkjes.
  Maar vind het ook erg leuk op een shortje ( niet voor mijn figuur weg gelegd ) maar jou staat het fantastisch! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke zomerse outfit! Ik vind je sandaaltjes heel cute :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!