6/05/2015

Outfit | Elephants

Vandaag wordt het super lekker weer, dus een zomerse outfit is wel op z'n plaats! Gisteren droeg ik mijn nieuwe jurkje van Dressgal als een topje, want hij is wel héél kort als een jurkje. Misschien dat ik 'm naar het strand als jurkje draag, over m'n bikini. Als topje staat het jurkje ook heel leuk! Ik vind de olifantenprint echt heel leuk!Shorts - H&M
Shoes - Converse
Bandeau - Primark

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine.

11 opmerkingen:

 1. Leuke outfit Janine! Ik ben verliefd op het printje van je top! Liefs, Klaske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super schattige top! Je snaps van Maroon 5 waren leuk, hihi. Het was geweldig, hè?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw mooie outfit zeg, dat topje is zo leuk!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!