6/21/2015

Outfit | Lace Shorts

Eindelijk weer een nieuwe outfit online! Morgen begint mijn laatste toetsweek van dit schooljaar, dus daar ben ik hard voor aan het leren. Het zou dus kunnen dat het komende week wat rustiger is op mijn blog! Gister middag ging ik weer eens foto's maken en ik droeg mijn nieuwe kanten shorts, gecombineerd met een spijkerblousje en natuurlijk all stars.Blouse - H&M
Shorts - Stylemoi
Shoes - Converse

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine.

7 opmerkingen:

 1. Wat een onwijs leuke outfit Janine!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke shorts, leuk gecombineerd ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's!! Je broekje is suuperleuk :D

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes nog met je toetsten! Het broekje staat je heeel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!