6/17/2015

Travel | Summer Plans

Deze week is mijn laatste week school en daarna begint de toetsweek en dáárna heb ik zomervakantie! Ik ga dit jaar 3(!) keer op vakantie en ik heb er super veel zin in. Ik heb natuurlijk al heel veel foto's aan mijn Pinterest 'Wanderlust'-board toegevoegd, want ik kan niet wachten. In deze blogpost deel ik waar ik naartoe ga op vakantie!


Parijs
Dit jaar ga ik voor het eerst met vriendinnen op vakantie en we gaan naar Parijs! Toen ik elf was ben ik ook in Parijs geweest, maar ik wil er graag nog een keertje naartoe! We gaan natuurlijk naar de Notre Dame, de Eiffeltoren (ik wil super graag outfit foto's maken bij de Eiffeltoren), het Louvre en nog veel meer. Én natuurlijk shoppen!

Berlijn
Een week na Parijs ga ik weer op vakantie, dan ga ik namelijk naar Bo die dan al in Berlijn is! Ik heb ook hier super veel zin in. Ik ben ook al een keer eerder in Berlijn geweest, maar toen hebben we niet eens de Berlijnse muur gezien! Die wil ik deze keer dus wel zien!

Balaton Meer, Hongarije
Met mijn ouders, broertje en zusje ga ik natuurlijk ook nog op vakantie en dit jaar gaan we naar Hongarije. Ik ben nog nooit naar Hongarije geweest, dus ik ben heel benieuwd! We gaan onder andere naar een camping bij het Balaton meer. Op de foto's op Pinterest ziet het er super leuk uit!

Boedapest
Jaaa, we gaan naar Boedapest! Deze stad lijkt me echt prachtig! Hier gaan we waarschijnlijk voor 2-3 nachten in een hotel of appartement slapen, nadat we naar het balatonmeer zijn geweest. Zo kunnen we de stad extra goed verkennen! 

Waar ga jij heen op vakantie? Liefs, Janine.

7 opmerkingen:

 1. Ahh wauw! Wat een mooie plekken allemaal! Hongarije lijkt me ook super mooi! Ik ga ook naar Parijs deze zomer, heb er zo veel zin in! :D Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow allemaal super mooie plekken!! Heel veel plezier!! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh Boedepest lijkt me heel mooi, daar wil ik ook graag een keer naartoe. Parijs is ook super leuk! Ik ga zelf naar Londen en naar Spanje (Salou)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke plannen allemaal! Ziet er goed uit. Ik ga naar Zuid-Afrika waar ik ook mega veel zin in heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke plannen heb je! Ik ga twee weken werken, met mijn ouders twee weken naar Zeeland en nog drie dagen tienertouren met Rieneke, mijn blogmaatje! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Yayy, ik ga ook naar Parijs, over 3 weken al!
  Veel plezier jij! X

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!