7/27/2015

Haul | Dresslink

Een tijdje geleden schreef ik deze blogpost over mijn bestelling bij de Aziatische webshop Dresslink en vorige week kwam mijn pakketje binnen! Alles bij Dresslink is super goedkoop, maar daarom is het ook wel spannend om te zien of de items hetzelfde zijn als op de webshop.


Dit jurkje vind ik zo leuk! Gelukkig ziet 'ie er hetzelfde uit als op de website! Het jurkje schijnt wel een beetje door, dus ik moet nog even op zoek naar een wit onderjurkje, maar dat gaat goedkomen! Dit jurkje lijkt me super leuk met sandaaltjes en een bloemenkrans.
Dit is geen slabbetje... maar een topje. Dit topje vind ik niet mooi en zal ik dus ook niet dragen. Het stofje voelt trouwens als een soort badstof.


Dit broekje vind ik wel erg leuk! Het stofje is anders dan dat ik had verwacht, maar het is alsnog een heel leuk broekje en hij past perfect! Dit broekje ga ik meenemen op vakantie naar Oostenrijk en Hongarije. Ik denk dat dit broekje super leuk staat met een witte of zwarte croptop!


Behalve het topje ben ik erg tevreden met mijn bestelling! Het duurde 2-3 weken voordat ik mijn bestelling ontving. Heb jij wel eens iets besteld bij Dresslink? Liefs, Janine.

1 opmerking:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!