7/14/2015

New in | Frontrowshop + Birkenstocks

Een tijdje geleden plaatste ik een bestelling op de website Frontrowshop, waar ik al eerder ook iets had besteld. Mijn pakketje kwam precies op tijd voor mijn vakantie! Ook bestelde ik vorige week zondag Birkenstocks zodat ik die mee kan nemen naar Parijs en gelukkig kwamen die precies op tijd!


Bij Frontrowshop bestelde ik deze bralette, die echt precies op de bralettes van de Brandy Melville lijkt! Er zitten al vullingen in deze bralette dus je kunt deze dragen in plaats van een bh. Deze bralette kostte $22,00 via deze link.


Ook bestelde ik een simpel shirt met streepjes. Het stofje is heel zacht, daardoor zit dit shirt echt super lekker! Dit is echt zo'n shirt dat altijd van pas komt en deze kostte $23,00 via deze link.


Een tijdje geleden plaatste ik een wishlist en daarop stonden Birkenstocks, maar dan een ander model. Toen ben ik naar de Birkenstock winkel in Amsterdam geweest en heb ik die Birkenstocks gepast, maar ze zaten helemaal niet lekker! Dus besloot ik om voor een ander model te gaan: namelijk de Birkenstock Kumba. Deze zitten super lekker en omdat ze zwart zijn, zijn ze lekker makkelijk te combineren. Deze Birkenstocks kocht ik via Spartoo voor €67,99.


Wat vind jij van mijn nieuwe aankoopjes? Liefs, Janine.

6 opmerkingen:

 1. Ik wilde net zeggen, die bralette lijkt hard op die van Brandy, maar je zei het al, haha. Super mooie items heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat een leuke birkenstocks! Die lopen echt heerlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh ja inderdaad, de bralette lijkt echt op die van Brandy (wat heel fijn is, aangezien die is uitverkocht).
  Ik kende de webshop nog niet, maar ik heb net even gekeken en het ziet er echt super leuk uit allemaal!
  Heel veel mensen zeggen dat Birkenstocks echt heel fijn zijn, bij mij staan ze ook op m'n wishlist :)

  Liefs,
  Didem

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!