7/19/2015

Outfit | La Tour Eiffel

Op de tweede dag dat ik in Parijs was, was het de Franse nationale feestdag: namelijk 14 juli. We besloten om naar de Eiffeltoren te gaan, Palais de Chaillot (waar je super goed uitzicht hebt op de Eiffeltoren!), Hotel des Invalides, Arc de Triomphe en Champs Elysees. 's Avonds hebben we ook nog vuurwerk gezien bij de Eiffeltoren! Overdag hebben we natuurlijk super veel foto's gemaakt bij de Eiffeltoren! Ik droeg die dag een jurkje dat ik samen met mijn moeder heb gemaakt. 


Dress - Made by my mom
Bralette - Frontrowshop
Shoes - Birkenstock

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine.

5 opmerkingen:

 1. Super leuk! Ik ben er nog nooit geweest, maar misschien dat er in de toekomst verandering inkomt. Mijn zusje heeft sinds kort een vriendje in Frankrijk die dichtbij Parijs woont. Dus ik zie mijn kansen vergroot worden om daar te komen hahaha! Gaaf dat je er op 14 juli was, dat zal wel mooi geweest zijn <3!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat dat jurkje zelf is gemaakt! Hij is erg mooi. x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfit en hele mooie foto's!
  Prachtige plek!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat een schattig jurkje draag je ! Echt leuke foto's van de eiffeltoren. En leuk dat er vuurwerk was!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!