7/18/2015

Outfit | Notre Dame

Ik ben terug uit Parijs! Ik heb echt een super leuke week gehad, waar de komende tijd heel veel blogposts over online komen! De eerste dag gingen we naar de Notre Dame en daarna nog even naar de Brandy Melville. We zijn niet in de Notre Dame geweest. omdat de rij heel lang was. Wel hebben we natuurlijk heel veel foto's gemaakt voor de kerk!
Top - H&M
Skirt - Bershka
Shoes - Birkenstock 
Bag - New Yorker

Wat vind jij van m'n outfit? En ben jij wel eens bij de Notre Dame geweest? Liefs, Janine.

8 opmerkingen:

 1. Wat en prachtige foto`s, natuurlijk vind ik je outfit ook erg leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een prachtige foto's! Twee weken geleden was ik er ook!
  Zo'n mooie stad, Parijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat een leuke outfit!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's en wat een leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat mooi! Ik ben ook ooit in Parijs geweest, en Notre Dam is echt heel mooi. Leuke outfit draag je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke outfit! Ik ben een paar keer bij de Notre Dame geweest, en de ene keer staat er inderdaad een superlange rij en de andere keer kan je zo doorlopen. Zal wel komen door de zomervakantie denk ik :-) Maar gelukkig is hij van buiten ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je rok is heel mooi! Ik ben er nog nooit geweest, maar Parijs lijkt me echt mooi! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele leuke outfit! Ik hou van Birkenstocks. x

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!