7/01/2015

Outfit | Selfmade Top

Ik heb vakantie! Gisteren heb ik mijn laatste toets gemaakt en ik moet nog wel naar school om m'n rapport op te halen en boeken in te leveren, maar verder heb ik onofficieel vakantie! Dit weekend heb ik maar liefst twee topjes zelf gemaakt met de naaimachine. Eén van die topjes draag ik in deze outfit en ik vind 'm erg goed gelukt! Ik combineerde het topje met mijn shorts van Forever 21 en natuurlijk mijn all stars.
Top - DIY
Shorts - Forever 21
Shoes - Converse

Wat vind jij van mijn zelfgemaakte topje? Liefs, Janine.

11 opmerkingen:

 1. Woow! Wat super tof! Het ziet er echt geweldig goed uit! Kan zo uit een winkel komen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaaf dat je die zelf hebt gemaakt!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is erg leuk, wat knap dat je hem zelf hebt gemaakt!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke top zeg! En extra leuk omdat je 'm zelf hebt gemaakt :)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf hoor, hij is inderdaad goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, echt heel tof dat je 'm zelf hebt gemaakt. Het model is heel mooi, en het printje ook. Super tof ook die bandjes aan de achterkant!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk gemaakt! Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, echt supermooi ! Heb je er ergens een rits in gestoken, of geraak je er zo in ? Ik maak mijn topjes altijd in een rekkende stof omdat ik anders schrik heb dat ik er niet in zal geraken haha :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!