7/26/2015

Photography | Analog Photos

Ik heb eindelijk de foto's van mijn analoge camera laten ontwikkelen en afdrukken! Sommige foto's die erop stonden heb ik alweer een jaar geleden gemaakt, dus ik had helemaal geen idee meer wat voor foto's ik had gemaakt! Gelukkig zijn de foto's heel goed gelukt, daarom deel ik er een paar in deze blogpost. Alle foto's zijn gemaakt met een Minolta x-300.


Wat vind jij van mijn foto's? Heb jij wel eens gefotografeerd met een analoge camera? Liefs, Janine.

8 opmerkingen:

 1. Ze zijn mooi geworden! Ik heb ook nog een rolletje liggen die ik moet laten ontwikkelen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super gaaf! Wat heeft dat toch ook prachtig effect! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaah wauwie wat zijn ze mooi! Waar laat je je foto's ontwikkelen? Ik heb ook nog wat rolletjes thuis liggen hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!