7/20/2015

Photography | Paris day 2

Gisteren kwam mijn outfit online van dag 2 in Parijs en vandaag is het tijd voor de foto's! We hebben ontzettend veel gezien en gedaan op dag 2: in deze blogpost zie je foto's van de Eiffeltoren, Hotel des Invalides (met de gouden koepel) waar Napoleon ligt, Arc de Triomphe en Champs Élysées.Wat vind jij van mijn foto's? Liefs, Janine.

6 opmerkingen:

 1. Wauw prachtige foto's! Ik wil ook zo graag nog een keer naar Parijs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie foto's! Parijs is zo'n geweldige stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto's, het is heel mooi daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie foto's allemaal! Ik wil zooo graag weer eens naar Parijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige foto's! Ik ben een aantal jaar geleden ook in Parijs geweest. Prachtige stad. X

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!