7/25/2015

Shoplog | Parijs

Natuurlijk heb ik in Parijs ook geshopt! Maandagmiddag zijn we naar de Brandy Melville geweest en woensdag hebben we geshopt in Rue de Rivoli, waar ik helemaal niets heb gekocht. Ik heb niet heel veel gekocht, maar toch vind ik het leuk om te laten zien wat ik heb gekocht!  Bij de Brandy Melville kocht ik twee shorts: ik paste ze alle twee en kon niet kiezen welke ik wilde, dus besloot ik ze alle twee te kopen. De eerste is zwart met grote witte bloemen. Doordat dit broekje zwart wit is, is ie lekker makkelijk te combineren! Dit broekje kostte €22.


Datzelfde broekje kocht ik ook in een ander printje: namelijk deze met rode roosjes. In deze print heb ik ook een tas, dus match ik helemaal! Deze broekjes zitten trouwens echt super lekker, ze zijn perfect voor als het heel warm is buiten! Ook dit broekje kostte €22 bij Brandy Melville.


Natuurlijk heb ik ook souvenirs gekocht in Parijs, namelijk wat sleutelhangers met Eiffeltorentjes eraan. Heel veel mannen op straat verkoop deze, en bij hen zijn ze goedkoper dan in de souvenir winkeltjes! 


Wat vind jij van mijn aankoopjes uit Parijs? Liefs, Janine.

3 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!